Și anul acesta voi participa la Webstock în calitate de blogger acreditat. Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România, ce se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014.

logo-webstock

De ce ar trebui să participe orice blogger sau oricine lucrează în social Media?

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reîntâlni prieteni din industria comunicării și social media, de a face cunoștiință cu persoane pe care le cunoști doar din online, dar și de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoști mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel puțin 40 de cărti de vizită de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferințele și cele trei micro-evenimente specializate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionații de comunicare, de mobile, de blogging și social media vor asista la o serie de prezentări cu informații utile și se vor lăsa inspirați și motivați de către vorbitorii evenimentului.

TENDINȚELE INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.

Anul trecut am avut parte din plin de cele de mai sus și practic astea sunt motivele pentru care merg și anul acesta.  Pe lângă asta, am avut parte și de momente amuzante, sfaturi non formale, dar și puțină critică, bineînțeles, constructivă.

fata de la HP

Pe canalul de Youtube al Evensys (organizator Webstock ți multe alte conferințe), poți găsi sesiunile și momentele de anul trecut.

Dacă vrei să participi trebuie să accesezi http://2014.webstock.ro/solicita-invitatie/ și să ceri o invitație.

Sper să ne vedem acolo!