Bălcăcian Ovidiu, marketer și antreprenor (nu în sensul cool și comercial)

Profesional:

Sunt fondator și îmi nutresc pasiunea pentru marketing la The Pharmacy.

Activez de 4 ani în acest domeniu și am fost implicat în câteva zeci de proiecte mai mari sau mai mici.

De asemenea sunt trainer în cadrul Laboratorului de Online, un curs practic de marketing online, realizat în diferite orașe din țară, unde susțin sesiunile legate de Facebook Ads și Facebook Organic.

Consider că fiecare om are dreptul și posibilitatea să facă ceea ce dorește, ceea ce îi place și să nu fie constrâns să facă ceva doar pentru bani sau pentru că ”așa trebuie”. Eu urmez această cale și sper să pot ajuta cel puțin o singură persoană să facă la fel prin ceea ce voi scrie pe acest blog.

Personal:

Sunt un tip pragmatic și logic, aparent bine organizat în dezordinea mea. Pe de altă parte, de când am descoperit chitara încep să observ și o latură creativă pe care nu credeam că o am.

În puține cuvinte, lucrurile care m-au marcat în viață sunt: cei 4 ani petrecuți în Italia, cei 3 ani și un pic petrecuți în cadrul AIESEC Brașov și bineînțeles ceea ce fac zilnic.

Manifest despre blog:

Întotdeauna am spus că mă voi apuca de scris doar atunci când voi avea ceva de spus și voi considera relevant acest lucru.

Aș vrea să știi încă de la început că nu sunt blogger, nu am pornit acest blog pentru faimă sau avere, mă rezum la definiția standard.

Sunt doar pasionat de ceea ce fac și consider că am ceva de spus, de aceea articolele reflectă propriile mele idei și păreri.

Cum spuneam sunt un tip pragmatic și că nu-mi plac clișeele, tocmai de aceea, acest blog, are scopul de a vorbi clar și direct , dar nu e un loc în care să îmi dau cu părerea aiurea și să critic. Pun mult accent pe articolele de tip ”how to” și încerc să le evit pe cele polemice.

În puține cuvinte, da, scriu din pasiune!

Despre articole:

Voi posta aici articole de marketing, știri, unelte utile marketerilor, sfaturi și ”how to” din lumea Facebook dar și lucruri diverse.

Deocamdată mă voi limita la aceste subiecte, dar blog-ul va crește odată cu mine.