Se apropie finalul anului și  se apropie o perioadă foarte încărcată pentru ecommerce-ul din România cu Black Friday, Crăciun și Anul Nou.

gpec summit

Finalul anului în ecommerce-ul românesc nu coincide doar cu aceste evenimente, ci mai înseamnă ceva foarte important: GPeC Summit & Gala Premiilor eCommerce! Știu că sună frumos ”este cel mai mare și mai important eveniment de ecommerce din România”, dar chiar așa este, am fost la multe eveniemnte în ultimii ani și da, GpEC e cel mai mare și mai important.  Dacă aș fi scris doar atât, ar fi fost de ajuns, dar e mai mult!

GPeC aduce pentru prima dată în piața de e-commerce din România conceptul “All Day Special Guest Event”, dedicând o zi de eveniment exclusiv lui Bryan Eisenberg, “Guru în User Experience” așa cum a fost numit de eConsultancy – cea mai importantă comunitate de marketeri și specialiști în e-commerce la nivel global.

Ziua de 16 noiembrie îi este dedicată exclusiv invitatului special Bryan Eisenberg, autoritate recunoscută la nivel internațional în marketing online, optimizarea ratei de conversie, user experience, persuasiune și personalizarea conținutului.

Pe tot parcursul zilei, Bryan va dezvălui cele mai bune strategii pentru creșterea vânzărilor, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes, modurile în care poți asigura cea mai bună experiență utilizatorilor site-ului tău, cum să testezi și, mai ales, ce să faci cu rezultatele pentru a optimiza conversiile și pentru a vinde mai mult.

Bryan este….. (dacă nu ai mai auzit despre el, atunci pauza asta dă o mai mare greutate celor ce urmează) … o autoritate în marketing online și optimizarea conversiilor, de aceea articolele și cărțile lui au fost citate de: The Wall Street Journal, The New York Times, Business 2.0, CXO Europe, Advertising Age, CNN, Forrester Research, Jupiter Research, Miami Herald, Publish, Internet Advertising Report (IAR), Chicago Business Tribune, Inc Magazine, Entrepreneur, Target Marketing, DM News, Microsoft’s bCentral, MarketingSherpa, the Toronto Star, Smart Money & Internet Retailer.  Ia uite cum explică utilizarea persona:

Vor fi acolo, bineînțeles, cei mai buni speakeri din România, va fi și a XI-a ediție a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic din România, iar asta este doar o mică parte din ce va fi GpEC Summit 2016, voi reveni și cu alte surprize, în perioada următoare.

Îți mai spun doar atât: înscrierile la GPeC Summit, 16-17 Noiembrie, sunt în plină desfășurare și se pot face pe www.gpec.ro.

Până pe 27 octombrie, este perioada early birds și îți poți cumpăra bilet cu 79 EUR + TVA/persoană pentru cele două zile de eveniment, în loc de 119 EUR cât va fi prețul standard în perioada 28 octombrie – 11 noiembrie. Să nu mai spun că oferte de genul, nici de Black Friday n-ai să vezi… Hai și tu, ne vedem acolo! 🙂