.

Concurs: câștigă o invitație la GPeC Summit 2016

Evenimentul anului în e-commerce va începe în curând și locurile se ocupă rapid, iar împreună cu organizatorii îți ofer o invitație gratuită la eveniment.

romania-ecommerce-gpec-2016

Detaliile și speakerii, sunt aici, iar mai jos voi detalia mecanismul de concurs.

Nu vreau să fie greu, dar nici foarte simplu, mai ales că vorbim despre cel mai important eveniment din domeniu, mulți speakeri faini, va fi și Gala, deci trebuie să ”muncești puțin”.

Așa că, intră pe site, dacă nu ai văzut lista de speakeri, verific-o aici, lasă-mi un comentariu aici pe blog în care să-mi spui care este speaker-ul pe care vrei neapărat să-l vezi și de ce.

Simplu? Greu? Cred că nici una, nici alta! 🙂

Înscrie-te în concurs postând comentariul tău până pe 9 noiembrie, la ora 14.00, iar eu voi anunța câștigătorul tot în aceeași zi, folosind un sistem de extragere complex, dar foarte subiectiv: părerea mea 🙂

Așa că, impresionează-mă și câștigă invitația la GPeC Summit 2016! Mult succes!

5 Comments

  1. Alexandru Ciorățanu

    November 4, 2016 at 12:12

    Imi doresc tare mult sa castig invitatia la Gpec Summit 2016 deoarece vreau sa o intalnesc pe Bianca Dancila. Consider ca este in masura sa ofere foarte multe sfaturi valoroase pe care sa le pot pune in practica in domeniul in care lucrez. Avand in vedere ca sunt la inceput de drum in marketingul online, sfaturile de la cei mai buni sunt foarte importante pentru mine. Alte persoane pe care as vrea sa le mai intalnesc, ar fi Iulian Stanciu si Elisabeta Moraru.

  2. Imi doresc sa merg la Gpec pentru a-l vedea pe Mihai Patrascu, evoMAG, in special, dar si pe ceilalti speakeri. Mihai Patrascu este un profesionist in domeniul ecommerce din a carui experienta se pot invata multe. Eu lucrez de putin timp in acest domeniu si participarea la astfel de evenimente m-ar ajuta mult in cariera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*