Vorbind cu cineva și spunându-i, cu mult entuziasm, că și anul acest voi merge la Webstock, m-a întrebat cu o față ușor nedumerită: chiar așa bună e mâncarea acolo?

10417554_740227196012661_3370472153324070675_n

O astfel de întrebare trebuie să aducă un răspuns destul de elaborat pentru a nu duce discuția și mai mult spre un detaliu puțin semnificativ. Da, mâncarea e bună, dar nu despre asta este vorba la Webstock.

În primul rând, e despre oameni:

Greu se strâng oamenii de online, cu mic, cu mare, la un loc, dar și când se adună, merită să mergi. Merită să mergi să mai auzi o bârfă, să vezi ce mai e nou în domeniu sau poate chiar să înveți ceva.

Personal, mi-a plăcut mereu să mă înconjor de oameni mai deștepți ca mine, așa simt că am ceva de învățat, iar oamenii ce vin la Webstock mă fac mereu să regret că ziua trece așa repede și nu am timp să stau de vorbă cu toți.

Speakerii și subiectele abordate:

Oamenilor de online le place să se ”mândrească” cu realizările lor, iar asta e normal. La un astfel de eveniment te aștepți ca speakerii să vină cu o atitudine de genul ”lasă că îți spun eu cum stă treaba”. Ei bine, nu-i așa! La Webstock, față de multe alte evenimente la care am participat, am simțit cel mai mult o apropiere față de speakeri, de modul lor natural și pe alocuri amuzant de a prezenta temele abordate. Am simțit mereu că în față vorbesc oameni care vor să te ajute cu o idee sau două, nu să își laude realizările.

Organizarea:

Pare greu să pregătești totul și toți oamenii să fie mulțumiți, dar echipa Evensys a reușit mereu să se ridice la așteptări și să livreze un eveniment ca la carte. De la recepție, la flow-ul evenimentului și comunicare, totul este ireproșabil.

Atmosfera:

Toate cele de mai sus, fac din Webstock, un eveniment unic, cu o atmosferă superbă. Acum, având în vedere toate aceste lucruri, întrebarea este: cum să nu te duci la Webstock?

webstock 2015

Așa că, pe 2 octotmbrie, voi fi la JW Marriott, la Webstock. Ne vedem pe acolo!