Vineri am participat, organizat și am susținut o prezentare în cadrul Forumului pentru Dezvoltarea Afacerilor din Brașov.

DSCN4516

A fost un eveniment foarte interesant în care s-a vorbit foarte mult despre nevoia de inovare în mediul economic, de soluții tehnologice noi și mai ieftine, dar și despre cum poți integra resursa umană în aceste sisteme sau cum poți atrage finanțări în perioada 2014 – 2020.

O prezentare interesantă a avut și Bogdan Comănescu care, deși nu a putut ajunge la eveniment fiind reținut la București a trimis o filmare cu prezentarea lui pe care o poți vizualiza aici:

Eu, în schimb, am vorbit despre planul de marketing și importanța pe care îl are acesta în orice companie. Mai jos poți vedea prezentarea mea:

DSCN4903

 

Evenimentul a avut și un element supriză pe care l-am pregătit participanților și anume o tombolă cu premii: cărți de la Editura Amaltea, panouri radiante de la Heat-X și gadget-uri de la 2NET Computers.

Un alt lucru de care sunt foarte mândru a fost și lansarea agenției de marketing online The Pharmacy. Mai multe detalii despre prezentarea lansării le găsești mai jos: