Săptămâna trecută am fost invitat în cadrul emisiunii Student Show la televiziunea locală Nova TV. Țin să le mulțumesc pe această cale pentru invitație.

student show

Discuția nu a fost foarte lungă, am vorbit despre Forumul pentru Dezvoltarea Afacerlior ce tocmai avusese loc, despre antreprenoriat și despre cum te poate ajuta activitatea de voluntar într-o carieră de antreprenor.

Nu vreau să intru în prea multe detalii legate de subiectele discutate, înregistrarea emisunii o poți urmări mai jos (interviul este undeva la minutul 6):

http://www.novapress.ro/video/student-show-30-octombrie.html

Ceea ce m-a surprins în mod pozitiv a fost ideea și conceptul emisiunii Student Show. Gazdele emisiunii și mare parte din echipă sunt tineri, studenți și foarte pasionați de ceea ce fac.

Așa cum spuneam într-un articol precedent ( tu de ce nu ai putea ?), acești tineri se încadrează perfect în categoria celor care fac ceva mai mult pentru ei și pentru viitorul lor. Din câte am înțeles fac asta voluntar, ceea ce este de admirat. Au înțeles că dacă vrei să înveți ceva trebuie să muncești și să te perfecționezi în primul rând și ulterior să aștepți răsplata financiară.

Așadar, felicitări echipei de la Student Show și felicitări Nova TV pentru că le dă posibilitatea să facă asta.