Faptul că în această toamnă vom organiza acest eveniment este pentru mine și echipa Cabinetul de Business o mare onoare și o reușită în același timp. 

Bineînțeles este greu să descriu în mod clar și elaborat ce înseamnă asta pentru mine și nu vreau să îmi pun singur o cunună poate nemeritată pe cap. Dacă va fi un eveniment reușit vom ști probabil după data de 25 din feedbackul tuturor, dar ce mă bucură este feedbackul pozitiv primit înainte de eveniment de la parteneri, speakeri și participanți.

Personal sunt foarte mulțumit de cum merg lucrurile până acum și sunt sigur că mediul de afaceri din Brașov are nevoie de așa ceva, dat fiind faptul că evenimentele de business au cam lipsit din peisaj în ultimii ani.

Iată câteva detalii despre Forum:

Pentru acest eveniment încercăm să venim cu un concept relativ nou pe piața din România, care pune mai mult accent pe dialogul între toate entitățile prezente astfel încât beneficiile tuturor să fie maxime.

Toate detaliile cât și speakerii evenimentului sunt aici http://forum.cabinetuldebusiness.ro/ și tot aici te poți înscrie gratuit.

Tema pe care o voi aborda eu este legată de realizarea planului de marketing și voi include în prezentare:

– argumente pentru care orice firmă trebuie să aibă un plan de marketing

– beneficiile realizării și utilizării acestuia

– ce se întâmplă dacă nu este realizat

– cum se realizează

Dacă îți place ideea vino și tu pe 25 Octombrie la cel mai mare eveniment de business al toamnei din Brașov!