Ediția din 2016 de la Brașov se anunță una, cel puțin la fel de interesantă, ca și cea de anul trecut, dar judecând după primii speakeri anunțați va fi cam de neratat.

ecomteam early birdsPrintre primii speakeri confirmați din România se numără Elisabeta Moraru, industry manager Google; Mihaela Mureșan, director de marketing în cadrul IKEA; Cristian Constantinescu, CEO al Noriel; Alexandru Ioniță, director de marketing al Vivre; Sebastian Gherman, head of mobile development la Fashion Days, Anabela Luca, managing director adLemonade și trainer certificate Google, precum și Marius Panait, managing partner al Entelion Software.

speakeri ecomteam

Vor fi și speakeri internaționali precum Jennifer Jones, consultant senior în interfață și experiența consumatorului (UX/UI), dar și Cesar Aparicio, fondator al companiei de strategie de marketing Craneo Previlegiado.

Vor fi 7 workshopuri la care vei putea avea acces individual, deși merită să mergi la toate, iar în prima zi conferința ”The Place to eCommerce” va fi dedicată celor mai importante trenduri , se va lua ”pulsul” industriei și se va vorbi deschis, pe întrebări directe în cadrul pannel-urilor. Toate detaliile despre structură și speakeri, le găsești AICI!

ecomteam brasov

Dacă vrei să participi la conferință, până pe 29 februarie poți profita de perioada de early bird, prețurile fiind mai mici cu 30%! Dacă vrei să-ți rezervi un loc și să faci o simulare de cost, intră AICI, costul acesului la eveniment începând de la 34.3 euro, doar în această perioadă!

Informatii despre organizatori si fondatori
Organizatorul EcomTEAM, un eveniment fondat de reteaua de afiliere 2Parale, este Wall-Street.ro, unul dintre cele mai importante cotidiane online de business din Romania, cu o audienta de aproximativ 1,16 milioane de cititori in ianuarie anul acesta, conform datelor Studiului de Audienta si Trafic de Internet (SATI). Publicatia a fost lansata in ianuarie 2005 de catre InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din Romania despre care puteti afla mai multe pe www.internetcorp.ro