Dacă nu aș fi blogger oficial, ar fi un concurs la care aș fi participat și eu. Și nu spun asta pentru că ”trebuie”, ci pentru că eu nu particip la concursuri de fel, dar la cele care îmi stârnesc cu adevărat interesul, nu numai că particip, dar vreau să și câștig neapărat (maxim unul pe an)!

Vizual CP - GPeC 2016 a luat startul

Serios acum, cum să nu vrei să participi la GPeC Summit 2016 🙂 ? Lista asta de speakeri ar trebui să fie un argument destul de solid pentru oricine lucrează în ecommerce să-și dorească să participe.

Pentru că organizatorii sunt foarte faini și pentru că sunt blogger oficial am pregătit un concurs în care punem la bătaie 2 invitații 3-day-pass, pentru a da posibilitatea mai multor oameni interesați să participe la eveniment.

Mecanism:

Îți spun din start că trebuie să-ți pui puțin imaginația în mișcare pentru a primi această invitație. O să plec de la premisa că la evenimentele din domeniu, oamenii au un oarecare trac în a pune întrebări mai elaborate speakerilor, iar cine ajunge la GPeC Summit și are acces la toți acești speakeri trebuie să ”profite” la maxim de ei și trebuie să pună întrebări la un anumit nivel.

Așa că, te provoc să te uiți în lista de speakeri anunțați (de AICI), să îmi lași un comentariu cu 2 întrebări și să îmi spui numele speakerului către care sunt adresate.

Știu regula aceea cu ”nu există întrebări proaste”, dar cred mai mult în regula întrebărilor pertinente care să scoată spekerul din zona de confort și să îl facă să ridice nivelul evenimentului.

Voi acorda cele două invitații celor mai bune întrebări, fără tragere la sorți și da, voi fi subiectiv analizând în mod obiectiv. Comentariile se adaugă foarte ușor, iar timpul de gândire  și de analiză a speakerilor nu ar trebui să depășească 10 minute.  Eu zic că merită acest efort pentru o invitație, nu-i așa?  Pe lângă invitațiile puse la bătaie, mă voi asigura personal că întrebările câștigătorilor vor ajunge la speakeri, cu orice preț! 🙂

Concursul este valabil până pe 15 mai la ora 23.59, iar pe 16 mai voi anunța câștigătorii! Spor la ”creativitate”!