.

Cum să realizezi ad-uri eficiente pe Facebook – free ebook

Facebook în România a ajuns la 8.4 milioane de utilizatori, iar acest argument este unul destul de bun pentru care mulți marketeri sau proprietari de afaceri și-au îndreptat atenția asupra rețelei pentru a se promova și pentru a atrage noi clienți.

ad-uri eficiente pe facebook

Numărul campaniilor de ad-uri pe Facebook crește și el constant, dar pentru a beneficia la maxim de ceea ce oferă rețeaua în materie de promovare, trebuie să cunoaștem cât mai multe detalii despre cum s-o folosim. Din acest motiv am ales să realizez acest ebook și să îți ofer o serie de sfaturi care te vor ajuta să realizezi ad-uri eficiente.

Ce conține?

Sfaturi, reguli, idei și exemple de ce ar trebui să ai în vedere atunci când realizezi un ad, dar și ce trebuie neapărat să eviți.

Care este structura?

Am abordat pe rând modul în care trebuie setate obiectivele pentru campanii, ce audiențe trebuie să alegem, cum trebuie realizat și administrat un ad, dar și importanța testării permanente.

Care este nivelul?

Mediu aș spune. Vei înțelege conținutul ebook-ului dacă ai realizat doar câteva campanii, dar și dacă te-ai ocupat de realizarea și administrarea unui număr mai mare  de ad-uri. Limbajul nu este unul foarte tehnic, iar exemplele sunt destule.

Ce trebuie să faci pentru a-l descărca?

Trebuie doar să dai click pe butonul de mai jos, iar un SHARE ulterior va fi foarte apreciat! 🙂

Later edit: informațiile din ebook au fost actualizate conform modificărilor apărute în Facebook până la data de 10.04.2016!

Download ebook: Cum să realizezi ad-uri eficiente pe Facebook

4 Comments

 1. Salut Ovidiu. Mersi pentru ebook. Facebook ads e ceva ce ma intereseaza in momentul de fata si a picat la fix 🙂

  Ma mir insa ca nu e optin pentru download, si nu inteleg de ce 😀

  • Ovidiu Balcacian

   April 1, 2015 at 09:32

   Salut Bogdan, mă bucur că îți este de ajutor! La ce te referi când spui că nu este optim penntru download? 🙂

 2. Nici eu nu-l pot downloada. Pot doar sa-l deschid in Dropbox. E util mai ales ca si pe mine ma intereseaza acum subiectul.

  • Ovidiu Balcacian

   April 1, 2015 at 10:52

   Ioana, în dropbox, în partea de sus apare un buton de download pe care îl poți folosi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*